bedrijven

Naast alle digitale communicatie, zal geschreven en gedrukte communicatie altijd blijven bestaan. Voor bedrijven, instellingen en verenigingen begint communicatie met een huisstijl en een logo. Het logo van een bedrijf, instelling of vereniging is het plaatje waaraan mensen je gaan herkennen en zal in veel gevallen al laten zien wat het bedrijf inhoud of doet. Zo zal een bouwbedrijf een totaal andere huisstijl hebben dan een accountantskantoor en zal een nieuwsbrief van een accountantskantoor een totaal andere opzet hebben als dat van een vereniging. Wij hebben de kennis in huis om u van dienst te zijn bij het kiezen van de juiste vorm en uitstraling.
Naast het ontwerpen, kunnen wij u ook adviseren over welk model van documenten en welke papiersoorten voor uw doeleinden het beste zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit geldt voor het visitekaartje, briefpapier, flyer, folder of brochure, maar ook voor posters, roll-up banners, vlaggen of beurs benodigdheden.

Naast het gewone drukwerk zijn wij ook een ideale partner om uw bedrijf een face-lift te geven. Met name in de retail kunnen wij u helpen met een totaalconcept om uw bedrijf te re-stylen. In veel gevallen zullen wij kijken wat in de nieuwe situatie herbruikbaar is, want vaak kan veel materiaal hergebruikt worden door ze van een nieuwe laklaag te voorzien en door het herschikkken van verlichtingsarmaturen kan vaak met een kleine aanvulling van nieuwe armaturen worden volstaan waardoor een behoorlijke besparing kan worden gerealiseerd.

Voor de versbranche maken wij graag gebruik van de diensten van Anne Visser. Dit bedrijf kent zijn sporen in deze branche en kan middels een eigen ontworpen berekeningsmethode op voorhand aangeven wat een bepaalde investering aan omzet kan gaan genereren. wij werken van uit een totaalconcept gedachte. Dit houdt in dat wij uiteraard in overleg met u, alles op een rijtje zetten, de juiste plannen ontwikkelen, hier de meest gunstige leveranciers bij zoeken en deze via onze planmethode met elkaar laten samenwerken. Hierbij bewaken wij de planning maar ook het afgesproken budget, zodat u kunt doen waar u goed in bent, het ondernemen zelf en niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Daar waar mogelijk en gewenst, maken wij graag gebruik van uw lokale ondernemers tenzij de werkzaamheden om bepaalde specialismen vragen die deze bedrijven niet in huis hebben.

ABCombi zal in veel gevallen voor de in- en outstore signing zorgdragen alsmede ook het verlichtingsplan voor u ontwerpen, waarbij wij een duidelijke voorkeur hebben voor energiezuinige verlichting met een zo hoog mogelijk rendement.