Particulier

Particulieren kunnen bij ons terrecht voor bijvoorbeeld familiedrukwerk als geboortekaartjes, trouwkaarten of jubileum- en uitnodigingskaarten. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat mensen thuis geen printer meer hebben en door ons een brief, portfolio, studieopdracht of andere documenten laten afdrukken (on-demand printing)

Wij leveren kaarten uit de collecties van de drie grootste kaarten uitgevers te weten BelartoBuromac en FamilyCards. Daarnaast ontwerpen wij ook zelf onder de naam ABCombi Cards en hebben daardoor altijd een goede oplossing. Of het nu gaat om geboorte, huwelijk, jubilea of rouwwerken, bij ons kunt u altijd terecht voor de kaart die bij uw gelegenheid past.

Kom eens langs om de mogelijkheden door te spreken, dit kan geheel vrijblijvend, wij nemen graag de tijd voor u!  Ook is het mogelijk om voorbeeldboeken van onze uitgevers te bekijken, dit kan bij ons in de zaak, maar u kunt deze boeken ook voor een paar dagen mee naar huis krijgen om ze op uw gemak thuis door te bladeren.

 

 

 

Een bezoekje op de sites van onze uitgevers levert u het totale aanbod van hun kaarten, maar pas op, voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Eenmaal toch een kaart op deze sites gezien, dan kunt u ze direct bij de uitgevers bestellen en aangeven dat u ze via ons geleverd en gedrukt wilt hebben.

Kunt u ook daar niets vinden, of heeft u zelf iets ontworpen, ook dan kunnen wij u helpen, vraag gerust naar de mogelijkheden

Bij ons is het ook mogelijk om adresetiketten te bestellen zodat u de kaarten niet allemaal hoeft te schrijven. Onder downloads vindt u een exelformat waarin u alle adressen kunt invoeren. Dit bestand kunt u naar ons mailen en wij zorgen dat het op etiketten wordt afgedrukt. De kosten die wij hiervoor berekenen is € 1,25 per vel van 24 etiketten.

Kortom, voor alles wat gekopieerd, geprint of gedrukt moet worden kunt u bij ons terrecht.

Wilt u meer informatie? Surf eens door onze website of bel: 0529 – 451 892